Зрадники з Криму згадали про Україну: хочуть зручно їздити до Європи
Україна

Зрадники з Криму згадали про Україну: хочуть зручно їздити до Європи

3 травня 2017, 17:46
0
0
Сподобалось?
0

Туристичні фірми в окупованому Криму відкрито пропагують послуги з оформлення українського біометричного закордонного паспорта, повідомляє Politeka.

На одному з інформаційних порталів півострова на головній сторінці з’явилася реклама місцевої туристичної фірми. Компанія пропонує жителям анексованого Криму повний спектр консультаційних послуг з оформлення українських документів.

Зокрема, кримчанам пропонують допомогу в оформленні біометричного закордонного паспорта України, який дасть право на безвізовий в'їзд на територію ЄС. Фірма готова проконсультувати щодо заміни фото у паспорті громадянина України, заміні паспорта в зв'язку з псуванням, допомогти з реєстрацією у Києві, отриманні довідки про несудимість.

Також кримчанам пропонують оформити Шенгенську візу в український закордонний паспорт до моменту вступу безвізу в дію.

Згідно із законодавством, жителі тимчасово окупованих територій зможуть отримати біометричний закордонний паспорт та інші українські документи при збереженні внутрішніх українських паспортів. В ЄС також заявили, що для жителів Криму не будуть впроваджені спеціальні правила в'їзду. Безвізовим в'їздом зможуть скористатися жителі анексованого півострова з українськими документами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися