Міністр закордонних справ України провів переговори з президентом США Трампом
Україна

Міністр закордонних справ України провів переговори з президентом США Трампом

11 травня 2017, 08:40
0
0
Сподобалось?
0

Президент США Дональд Трамп прийняв у Білому домі міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, де сторони обговорили подальшу підтримку України з боку Сполучених Штатів.

Перед цим відбулася зустріч очільника українського зовнішньополітичного відомства із Віце-президентом США Майклом Пенсом. Сторони детально обговорили розвиток ситуації на Донбасі.

Про зустріч поінформувало посольство України в США.

«Павло Клімкін подякував за незмінну позицію Адміністрації США в підтримці територіальної цілісності України та протидії російській агресії. В зустрічах також взяв участь Посол України в США Валерій Чалий. Після проведених зустрічей з вищим керівництвом Сполучених Штатів Міністр Клімкін доповів про їх результати Президенту України Петру Порошенку», - ідеться у повідомленні.

Також відомо, що цього ж дня у Вашингтоні побував і міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров. Він також провів зустрічі з керівництвом США. Головному російському дипломату дали зрозуміти, що санкцій з РФ знімуть лише у разі зміни нинішньої поведінки на Донбасі й після повного виконання нею Мінських угод.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися