Визначився остаточний склад фіналістів «Євробачення-2017»
Україна

Визначився остаточний склад фіналістів «Євробачення-2017»

12 травня 2017, 08:05
0
0
Сподобалось?
0

Вчора відбувся другий півфінал пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Глядачі та журі своїми голосами відібрали ще 10 країн для участі у фінальному гала-концерті. На відміну від першого півфіналу, українці могли брати участь у телефонному голосуванні.

Отож до фіналу пробилися Крістіан Костов (Болгарія) – цього тижня раптово з’явилася інформація про його виступ у 2014 році в окупованому Криму (разом з батьками раніше він жив у Москві), «Naviband» (Білорусь), Жак Худек (Хорватія), Джосі Папай (Угорщина), Аня (Данія), «ІМRІ» (Ізраїль), Ілінка та Алекс (Румунія), «JOWST» (Норвегія), «OG3NE» (Нідерладни) та Натан Трент (Австрія).

Вони приєдналися до відібраних у вівторок «Sunstroke Project» (Молдова), «Dihaj» (Азербайджан), Демі (Греція), Робіна Бенгтссона (Швеція),Сальвадора Собрала (Португалія), Каші Moш (Польща), Артсвіки (Вірменія), Ісаї (Австралія), Ховіга (Кіпр) та Бланш (Бельгія).

Автоматично до фіналу потрапили український гурт O.Torvald на правах господаря та представники країн «Великої п’ятірки» – Люсі Джонс (Велика Британія), Франческо Габані (Італія), Манель Наварро (Іспанія), Альма (Франція) та Левіна (Німеччина).

Переможця визначать у суботу, 13 травня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися