Святослав Вакарчук серед лідерів президентського рейтингу
Україна

Святослав Вакарчук серед лідерів президентського рейтингу

25 травня 2017, 13:05
0
0
Сподобалось?
0

Соціологія Адміністрацї президента за березень показує, що одним з найбільш рейтингових потенційних кандидатів у президенти є музикант Святослав Вакарчук. Так соціологічні служби «Социс» і «Рейтинг» зробили заміри президентських рейтингів, результати яких колишній глава фракції БПП та політтехнолог Ігор Гринів презентував під час однієї з нарад на Банковій.

«Українській правді» вдалося ознайомитися з деякими цифрами. За Порошенка проголосували б 13,2% виборців серед тих, хто визначився з кандидатом. На другому місці з мінімальним відривом лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко з 12,9%, а закриває трійку лідерів співак, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук з результатом в 12,3%. Четвертим та п’ятим в списку зазначені лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко та «Радикальної партії» Олег Ляшко – приблизно з однаковою підтримкою в 10%. У спину їм дихає один із лідерів «Опозиційного блоку» Юрій Бойко з близько 8%.

За словами одного з учасників нарад, який також знайомий з результатами опитувань, за умови виходу у другий тур Тимошенко, вона виграє у діючого президента з перевагою в 5% голосів. Зате з такою ж перевагою Порошенко може виграти у Юрія Бойка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися