Материнська молитва впливає на життя дітей
Україна

Материнська молитва впливає на життя дітей

5 червня 2017, 17:19
0
0
Сподобалось?
0

У вихованні дітей дієві тільки молитва, мовчання і любов. Так сказав старець Порфирій Кавсокалівіт. Його повчання для матерів уміщено в книзі «Слова про виховання дітей».

ю Поки ви любитимете дітей тільки людською любов’ю, яка часто егоїстична, їхня поведінка буде поганою. Але коли ваша любов одне до одного і до ваших дітей стане християнською і святою, у вас не буде жодних проблем.

юСвятість батьків рятує дітей. Для того, щоб це відбулося, необхідно, аби Божественна благодать подіяла на душі батьків. Згодом вона просвітить, зігріє і оживить душі дітей.

ю Молись, а потім говори. Так чини зі своїми дітьми. Якщо ти весь час даватимеш їм поради, то вони будуть їм тягарем, і коли діти виростуть – відчуватимуть тиск. Говори з ними через молитву. Розповідай усе Богу, а Він розмовлятиме з ними. Говори: «Господи Ісусе Христе, просвіти моїх діток. Я Тобі їх довіряю». І Господь говоритиме з ними, і вони зрозуміють, що не слід було засмучувати маму. Це буде їхнє внутрішнє відчуття, з благодаті Божої. Ось що є ідеал: аби мати розмовляла з Богом, а Бог – із дитиною. А інакше ти говориш, говориш, говориш… Усе це в одне вухо влітає, з другого вилітає і, врешті-решт, починає сприйматись як тиск. Якщо при цьому ви дратуєтесь і впадаєте у гнів, то стаєте на бік лукавого, і він усіма вами грає.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися