Україна

Снайперцi «ДНР» дали 11 рокiв

24 червня 2017, 00:22
0
0
Сподобалось?
0

Шевченкiвський райсуд Чернiвцiв до 11 рокiв позбавлення волi засудив 43-рiчну чернiвчанку, яка на початку 2015 року перейшла до терористiв i служить у так званiй ДНР снайпером. На бiк сепаратистiв жiнка перейшла з iдеологiчних мiркувань. Вона добровiльно склала присягу на вiрнiсть "Донецькiй народнiй республiцi" та уклала контракт на "проходження служби" в незаконних збройних формуваннях "ДНР", пише газета Експрес.

Пiсля цього вона служила на посадах снайпера, автоматника, навiдника-оператора комплексу ПТКР та брала участь у бойових дiях проти Збройних сил України, чергувала на передових позицiях у районi Донецького аеропорту та поблизу Донецька. Крiм того, жiнка активно пропагувала iдею терористiв у соцмережах. Iз 2016 року пiдроздiл, у якому служить зрадниця, дислокується в Макiївцi. Вона там несе караульну службу, виконує обов'язки снайпера, бере участь у забезпеченнi дiяльностi незаконного збройного формування.

Шевченкiвський райсуд визнав обвинувачену винною та засудив до 11 рокiв позбавлення волi. Початок строку вiдбування покарання в таких випадках обчислюється з дня затримання засудженої та приведення вироку у виконання".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися