Що робити боржникам за комуналку, аби отримати субсидію?
Україна

Що робити боржникам за комуналку, аби отримати субсидію?

28 липня 2017, 10:09
0
0
Сподобалось?
0

Як ми вже неодноразово писали, з 1 травня 2017 року Кабмін увів більш жорсткі вимоги до отримувачів субсидій на житлово-комунальні послуги. Зокрема, відповідна постанова передбачає, що, коли у громадянина є прострочена заборгованість з оплати комунальних послуг більш як за два місяці, субсидія на наступний термін не призначається. Про це структурний підрозділ з питань соціального захисту населення  має інформувати особу. Але це зовсім не значить, що втратите державну допомогу на наступний період.

Якщо протягом двох місяців з дати інформування про непризначення субсидії громадянин документально підтвердить сплату заборгованості або укладення договору про її реструктуризацію, субсидія призначається з дати закі­нчення дії попередньої субсидії, в іншому разі – з кінця місяця, в якому громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору.

Тому всім боржникам, аби мати субсидію, варто звернутися до організації-надавача послуг, щоб укласти угоду реструктуризації боргу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися