Олена із Сергієм ТКАЧЕМ
Україна

«Я любила його з 16 років», – зізналася росіянка, яка вийшла заміж за вбивцю ста жінок

4 серпня 2017, 09:14
0
0
Сподобалось?
0

Новина про те, що один з найкривавіших маніяків України Сергій Ткач одружився і став батьком, вразила всіх. Як же так? Адже йдеться про нелюда, який протягом 25 літ убивав і ґвалтував дівчаток віком від дев’яти до 17 років! І хто та жінка, яка лягла у ліжко з маніяком та ще й народила від нього дитину? Журналістам одного з телеканалів вдалося з нею поспілкуватися.

Сім років шукала його по тюрмах, щоб вийти заміж

Камера зафільмувала, як з потяга зійшла молода жінка звичайної зовнішності у чорному вбранні та з яскравим макіяжем. Вона назвалась Оленою, сказала, що живе у Росії, в Ярославській області. Не приховує, що надзвичайно щаслива, що має стосунки із Сергієм, у ліжку з ним її все влаштовує. І це попри різницю у віці в 38 років! Ткачу – 64, Олені – 26. Виявляється, вона закохалася в нього ще в 16 років, коли вперше побачила нелюда по телевізору під час суду. Відтоді сім літ шукала його по тюрмах України, писала листи. Щоправда, це не завадило їй у 18 років вийти заміж. Та зізналася, що той чоловік її не влаштовував, вона не хоче про нього говорити, адже це найгірші спогади у житті.

Декілька років тому Олені вдалося відшукати маніяка у Житомирській колонії, де той відбуває пожиттєве ув’язнення. Спочатку листувалися, потім приїхала на побачення. Її абсолютно не бентежить, що цей чоловік є кривавим убивцею. Вона кохає його безмірно і шалено ревнує до інших жінок.

– Я раджу їм навіть не підходити до нього, – погрожує просто на камеру.

Олена залишилася наодинці з убивцею і ґвалтівником уже на другому побаченні, завагітніла. Вони відразу взяли офіційний шлюб. А коли у грудні минулого року на світ Божий з’явилася донечка Ліза, жінка записала її на прізвище батька. Єдине, що на цей момент засмучує Олену, так це те, що власні батьки-лікарі хочуть позбавити її материнських прав.

– Коли вони дізналися, що я вийшла заміж, то не були проти, не було конфліктів і коли я сказала, що чекаю дитину. Тому не розумію, навіщо зараз вони все це роблять, – дивується молода жінка.

 Довідка. Сергій Ткач – український серійний убивця, який ґвалтував і вбивав дівчаток з 1980 до 2005 року в Криму, Дніпропетровській, Харківській і Запорізькій областях. Затриманий у своєму будинку в м. Пологи в 2005 році, за що й отримав прізвисько «пологівський маніяк». Засуджений до довічного ув’язнення за 37 доведених убивств, усі або зі зґвалтуванням, або із задоволенням статевої пристрасті в збоченій формі, та декілька десятків зґвалтувань. Усього, за словами самого Ткача, здійснив понад 100 вбивств, докази яких досі збирає прокуратура.

У селі про убивцю поганого не кажуть

Олена – четверта офіційна дружина маніяка. Від попередніх шлюбів у нього четверо дітей. Та ті жінки навіть на поріг журналістів не пускають. Вони змінили прізвище дітей на свої дівочі. Неймовірно, але люди у селі Вербки Дніпропетровської області, де жив Ткач і де пам’ятають сльози батьків убитих ним дівчаток, нічого поганого про чоловіка не кажуть. Мовляв, був дуже позитивним, товариським і гостинним.

Журналісти поїхали з Оленою у тюрму. Не стидаючись телекамер, подружжя ніжно обнялося, поцілувалося.

– У мене вже є Єлизавета. Я хочу ще дочку Катерину і сина Івана, – каже вбивця дітей. – От минулого разу Лєночка «вхолосту» приїхала. Цього ми постараємося, щоб наступний раз вона мене порадувала УЗІ з вагітністю, – маніяк з ніжністю розглядає фото своєї маленької донечки. Дивишся – ніби нормальний чоловік, з нормальними людськими почуттями.

– А що б ви робили, коли б ваша Ліза, якій би виповнилося 16 років, зустріла такого, як ви? – запитує журналіст.    

– Знайшов би і покрошив, як капусту, – спокійно відповів чоловік і так само почав смакувати моторошні подробиці. – Знімав би скальп, трепанацію черепа робив би, брав би обидві півкулі головного мозку, вирізав би окремі ділянки. Я же маніяк, я ж серійний убивця!

Кров у жилах холоне, коли бачиш в екрані телевізора очі вбивці. Адже розумієш, що за ці роки він не став добродушним дідусем. А Олена сидить поруч, усе це слухає і щасливо посміхається! Невже ця жінка нічого не боїться?! Виявляється, боїться. Але не людського осуду чи Божого гніву. Вона боїться, що її коханий маніяк… її розлюбить. Олена найняла адвокатів і вірить у те, що їй вдасться витягнути цього нелюда з в’язниці й вони щасливо доживатимуть віку десь у Росії.

– Скоро Серьожі буде 65 років, він матиме право подати заяву на перегляд вироку. А враховуючи те, що у нас маленька дитина і ще будуть, є всі шанси, що він може вийти.

У страшному сні нікому навіть приснитися не може, що «пологівський маніяк» вийде на волю. Олена ж упевнена, що Ткач більше не вбиватиме, адже вона «буде поруч». І тут же зізнається, що коли б знала його раніше, то, найімовірніше, допомагала би приховувати скоєні ним злочини. Так його любить.

Наталка СЛЮСАР

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися