Україна

Юнак заснув на причалі в Лазурному і його «викинуло» в Криму

8 серпня 2017, 23:28
0
0
Сподобалось?
0

Російські прикордонники виловили біля берегів окупованого Криму 19-річного українця, який три дні дрейфував у відкритому морі! Юнак розповів, що заснув на надувному матраці поблизу Лазурного й незчувся, як опинився далеко від берега.

Як інформує «Інтерфакс-Україна», російські прикордонники підняли на борт катера громадянина України, який заснув на надувному батуті поблизу берегів Херсонщини, а течія віднесла його у відкрите море аж до берегів анексованого півострова. Ххлопця на надувному матраці помітили у Каркіницькій затоці, що омиває як Херсонщину, так і Крим. За інформацією російських прикордонників, горе-відпочивальником виявився громадянин України 1998 року Михайло Дорошенко. Від постійного перебування під палючим сонцем без води та їжі він був вкрай виснажений і у стані середньої тяжкості.

Хлопець розповів, що працює охоронцем в курортній зоні херсонського селища Лазурне. Каже, що після роботи вирішив поспати на батуті на причалі, а прокинувшись наступного ранку, побачив, що опинився у відкритому морі, де в результаті провів три доби.

Родичів «мандрівника» повідомили, що він знайшовся. Рідні зітхнули з полегшенням, адже нічого не знали про долю юнака.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися