Життя українців стане кращим через чотири роки
Україна

Життя українців стане кращим через чотири роки

8 вересня 2017, 14:24
0
1
Сподобалось?
1

Приголомшливе пророцтво афонських старців

Пророцтвам афонських старців вірять, їх чекають і навіть бояться. Достатньо нагадати, що саме на горі Афон Президенту-втікачу Януковичу навіщували, що йому недовго залишилось керувати державою. Та правильних висновків він із цього не зробив. Нещодавно афонські ченці розповіли, що вони з гори спостерігають за грандіозною подією – становленням України як Держави.

Старці кажуть, що нині ми живемо у переломну для України епоху. Можливо, відбувається відтворення Нової Київської Русі, яка ніколи не помре. Афонські ченці заявили, що Русь абсолютно точно має шанс на відродження після 2021 року із центром у Києві. Стартом буде з’єднання на небі Сатурна і Юпітера в день сонцестояння 21 грудня 2020 року (з точки зору зірок, це грандіозна подія).

Афонські старці додали, що погано жити українцям залишилося рівно 4 роки. З 2021-го до 2033 року почнеться різке зростання економіки, завдяки чому в межах нашої країни станеться нове «китайське диво».

Прийде новий президент-реформатор, який буде високого зросту на «Білому коні» (щодо цього є відповідне пророцтво Ванги) і знищить корупцію, проведе реформи. Нас почнуть поважати в Європі і в усьому світі. А після 2024-2025 років у нас уже будуть шанси стати повноцінним членом Євросоюзу.

Щодо закінчення війни, то чекати залишилося недовго – після зустрічі  президентів Порошенко і Путіна восени цього року конфлікт в Донбасі припиниться.

Загалом афонські старці пророкують Україні таку долю:

2017 рік може стати переломним у всіх сенсах, економіка почне зростати, йтимуть великі інвестиції в нашу країну.

2018 року почнеться поступове зростання кількості населення країни, можливі важлива пенсійна і медична реформа.

2019 рік – експансія торгових відносин з іншими країнами і альянс із ними.

2020 рік – повернення Україні Криму, важливий рік для реформ у церкві, можлива незалежність Української церкви від Московського патріархату, також у політику прийде  майбутній харизматичний лідер – «рятівник України». Після чого, в 2024 році, він стане «князем» Всієї нашої України-Русі (саме так слід називати нашу країну в майбутньому) і об’єднає її з цивілізованими країнами Європи.

Щоб перевірити, наскільки це пророцтво правдиве, треба недовго почекати. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися