Україна

Сестра скандального нардепа Парасюка купує квартири на Донбасі

17 вересня 2017, 15:58
0
0
Сподобалось?
0

Львів'янка Ірина Голуб, яка є сестрою скандально відомого позафракційного народного депутата України Володимира Парасюка, в 2017 році стала власницею двох об'єктів нерухомості в місті Краматорськ Донецької області. Про це пише журналіст Василь Крутчак на своїй сторінці в Facebook.

Так, за його словами 15 березня жінка придбала двокімнатну квартиру на 52,9 кв. м, а менш ніж через місяць, 3 квітня, отримала частку в ще одній, площа якої становить 52,7 кв. метрів.

«Хтось може запитати: чому Краматорськ? Чому, наприклад, не той же Львів? Так, у всякому разі, виглядало б логічніше. Я не знаю. Можу припустити, що квартири були придбані в Краматорську через те, що звідти її чоловік Олександр Голуб», — припускає Крутчак.

Крім того, він уточнює, що чоловік Голуб, який займається торгівлею одягом секонд-хенд 20 лютого придбав будинок на 201,1 кв. м під Львовом. Журналіст звертає увагу на той факт, що всі три об'єкти нерухомості були придбані сім'єю Голуб практично відразу ж після закінчення несанкціонованої «торгової блокади» Донбасу, в якій брав участь одіозний Парасюк.

Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися