ФСБ оголосило тендер на обладнання огорожі на межі між Україною та Кримом
Україна

ФСБ оголосило тендер на обладнання огорожі на межі між Україною та Кримом

28 вересня 2017, 17:26
0
0
Сподобалось?
0

Федеральна служба безпеки Росії має намір закупити майже 49,5 кілометрів повнопрофільного загородження для потреб свого відомства. За поставку і монтаж огорожі прикордонне управління пропонує 212,8 мільйона рублів, виділених з федерального бюджету, повідомляє «Інформаційний спротив» з посиланням на офіційний сайт російських держзакупівель.

Місцем доставки товару і установки вказано Красноперекопський район окупованого росіянами українського Криму, де війська і спецслужби Росії облаштовують «кордон» з материковою Україною. Відповідно до умов конкурсу, паркан повинен бути заввишки 2 метри 10 сантиметрів, із заглибленням у грунт на 30 сантиметрів. Крім того, огорожі необхідно обладнати бар’єром з колючого дроту. Конструкція повинна бути «міцною і надійною, легко прибиратися». Як відзначають замовники, вона повинна максимально ускладнювати перелаз через паркан, а термін служби всіх елементів об'єкта – не менше 30 років.

Заявки на участь в аукціоні приймаються до 13 жовтня. Згідно з умовами контракту, термін поставки матеріалів визначено до 20 листопада 2017 року, а монтаж паркану має завершитися не пізніше 20 грудня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися