Україна

У Києві п'яний таксист хотів ковтнути ключі від авто

9 жовтня 2017, 16:00
0
0
Сподобалось?
0

У Києві п’яний водій таксі влаштував перегони з поліцією. Коли ж порушника зупинили, той намагався проковтнути ключі від свого авто, аби їх не вилучили правоохоронці! Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє «Київ оперативний».

 «Без світла і «зигзагом» по Мінському масиву рухався автомобіль Daewoo. Його зупинили патрульні поліцейські. Як тільки правоохоронець підійшов до авто і хотів представитися, водій натиснув педаль газу й почав тікати», – йдеться у повідомленні.

Близько 10 хвилин за порушником ганялися поліцейські. Водій за цей час встиг проїхатися тротуарами, пролетіти на червоний сигнал світлофора та наїхати на дитячий майданчик. Вреті, правоохоронці перекрили йому шлях з усіх боків, тож водію було просто нікуди втікати. Він припаркував авто й почав тікати. Коли патрульний наздогнав його, у роті в затриманого були ключі від автомобіля, які чоловік намагався з’їсти.

Драгер показав 1,85 проміле у крові водія. На нього вже втретє складають адміністративні матеріали за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися