У Росії зникли двоє молодих українців
Україна

У Росії зникли двоє молодих українців

24 жовтня 2017, 08:50
0
0
Сподобалось?
0

У Росії, поблизу Ростова-на-Дону, безвісти зникли двоє українців, які подорожували автостопом до Грузії.

Про це ТСН.ua розповіли друзі і родичі зниклих.

Один з хлопців, 25-річний Олександр Бабинець родом із Дніпра. Останній рік він працював в Одесі продавцем у мережі магазинів «Море пива». До цього також мав роботу у сфері обслуговування - у McDonald's та офіціантом у кав'ярні «Франс.уа». У Олександра народилася ідея поїхати у відпустку до Грузії автостопом. Через спільних друзів Олександр познайомився з 28-річним Сергієм Велєвим. Разом вони й подалися до Грузії. Там вони хотіли познайомтися з місцевою кухнею.

Друг Олександра Євген розповів, що у родичів та друзів хлопців було багато побоювань через те, що їм доведеться багато подорожувати територією Росії. Проте самих мандрівників це не переймало. Хоча у них практично не було з собою грошей.

У подорож хлопці відправилися ще в середині серпня. Українсько-російський кордон вони перетнули у Харківський області, попрямувавши до Бєлгорода. Далі були Астрахань, Саратов, з якого вони вже попрямували до Казахстану. Там вони планували сісти на паром, який через Каспійське море доправив би їх до Азербайджану, а вже звідти вони дісталися б Грузії. Проте через шторм паром запізнився на кілька днів. Зважаючи на особливості візового режиму, які не дозволяли їм перебувати в Казахстані довше п'яти днів, хлопцям довелося повертати назад в Росію. Відтак вони пройшли ще Дагестан, Чечню і Північну Осетію, нарешті діставшись Грузії.

Під час подорожі вони практично кожні три дні виходили на зв'язок. Хлопці розповідали, що дорогою їм щастило зустрічати гарних людей і їх радо приймали в Росії і Казахстані.

Орієнтовно 30 вересня хлопці залишилися Грузію, попрямувавши додому коротким шляхом – трасою Кавказ через Кабардино-Балкарію, Ставропольський і Краснодарський край Росії. Поблизу Ростова-на-Дону хлопці останній раз вийшли на зв'язок. Ніч проти 7 жовтня вони провели у наметі, який возили з собою. Прокинувшись вранці, вони виявили, що водій, який підвозив їх і разом з ними став на відпочинок, поїхав геть.

До вечора 7 жовтня хлопці майже дісталися Ростова-на-Дону. Близько шостої години вечора Олександр скинув мамі геолокацію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися