Єврокомісія отримала на розгляд «план Маршала» для України
Україна

Єврокомісія отримала на розгляд «план Маршала» для України

26 жовтня 2017, 19:58
0
0
Сподобалось?
0

Єврокомісар Йоганнес Ган має в розпорядженні проект «плану Маршалла», але вважає, що Єврокомісія вже зараз має необхідні інструменти для його виконання.

Про це комісар заявив на Форумі громадянського суспільства СхП Йоганнес Ган, повідомляє з Таллінна кореспондент «Європейської правди».

Йоганнес Ган не став чітко прогнозувати, чи буде затверджений цей документ, однак скептично оцінив потребу в його схваленні.

«Зараз всі і всюди говорять про «плани Маршала», можна говорити, що є «інфляція планів Маршалла» – є плани для Африки, для України, ще для когось».

На думку комісара, Єврокомісія має необхідний інструментарій для підтримки України, і запевнив, що гроші будуть виділятися виключно із вимогами проведення реформ.

«Ми готові давати гроші, але не будемо давати їх без чітких критеріїв. Вибачте, що маю це говорити, але рівень довіри не дуже високий, і тому ми платимо, коли щось було зроблено», - наголосив він.

Комісар також вважає, що для залучення інвестицій потрібен не план, а зміна бізнес-клімату.

«Україна на 80 місці за привабливістю бізнесу. Тобто Україні є багато що зробити, щоби зробити свої бізнес-середовище більш привабливим», - пояснив він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися