Плотницького скинуть, щоб приєднати «ЛНР» з «ДНР» під керівництвом Захарченка? (відео)
Україна

Плотницького скинуть, щоб приєднати «ЛНР» з «ДНР» під керівництвом Захарченка? (відео)

22 листопада 2017, 17:25
0
0
Сподобалось?
0

У Луганську продовжується реалізація заколоту «силовиків» «ЛНР» на чолі з усунутим «міністром МВС» Ігорем Корнетом проти «політичного керівництва» «республіки» на чолі з Ігорем Плотницьким. Вчора ввечері та сьогодні зранку у Луганськ прибували колони з військовою технікою та вантажівками з бойовиками із «ДНР». Пересування фіксували спостерігачі ОБСЄ та місцеві жителі.

Головне питання полягало у тому, кого вони збираються підтримувати. Як випливає із подій сьогоднішнього дня, бандформування «ДНР» були спрямовані у Луганськ на підтримку Корнета. Так сьогодні вдень вони спільно з «міліцією «ЛНР» провели штурм прокуратури «республіки», арештувавши її керівництво. У штурмі брав участь спецназ «ДНР» «Витязь».

Також в інформаційних ресурсах колаборантів почала мусуватися інформація про об’єднання «ЛНР» і «ДНР» в одну «державу» під керівництвом Олександра Захарченка. У Кремлі заявили, що не причетні до подій у Луганську, мовляв не втручаються у справи «республік» та в їх можливе об’єднання.

Тим часом Ігор Плотницький провів сьогодні нараду з новим виконувачем обов’язків «МВС республіки». Відповідний сюжет показав луганський телеканал ГТРК, підконтрольний «президенту «ЛНР», який відновив мовлення сьогодні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися