Українські військові привезли одяг, ліки та харчі у взяті під контроль населені пункти
Україна

Українські військові привезли одяг, ліки та харчі у взяті під контроль населені пункти

26 листопада 2017, 11:01
0
-1
Сподобалось?
-1

Вчора офіцерами груп цвіль-військового співробітництва «Бахмут» та «Світлодарськ» побували у населених пунктах Гладосове та Травневе, які українські військові нещодавно взяли під свій повний контроль. Місцевим мешканцям роздали продуктові набори першої необхідності що складалися з круп та м’ясних і рибних консервів. До речі, гуманітарний вантаж офіцери групи ЦВС «Бахмут» сформували із продуктів харчування отриманих на військових складах для власних потреб.

– Так склалось що у нас наразі немає відповідних запасів, а люди потребують допомоги вже сьогодні. Тож офіцерами групи було прийняте рішення віддати більшу частину власних продуктів місцевим, які за весь час війни, перебуваючи як кажуть між двох вогнів, жодного разу не отримували будь якої допомоги. Місцеві мешканці відверто радіють приходу українських військових, – зазначив керівник групи «Бахмут» підполковник Юрій Соколовський.

Також під час спілкування з місцевими військові з’ясували проблемні питання які потребують нагального вирішення (дитяче харчування, памперси та відновлення електропостачання) та провели відповідну роз’яснювальну роботу серед мешканців селищ щодо поточної ситуації.

Паралельно група надала допомогу військовим підрозділам у вигляді матеріалів (поліетиленові мішки, маскувальні сітки) для обладнання оновлених передових позицій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися