Україна

У Дніпрі розстріляли подружжя підприємців

15 грудня 2017, 18:59
0
0
Сподобалось?
0

У ніч з 13 на 14 грудня у приватному триповерховому будинку виявили тіла з вогнепальними пораненнями в голову. Як повідомило джерело Обозревателя, загиблі — сімейна пара підприємців.

Подія сталася в селищі Самарівка на території садового товариства Черешня. Загиблих виявили у цокольному поверсі особняка. Чоловікові було 62 роки, жінці – 52. Злочинець або злочинці зробили один постріл в голову чоловіка і два в голову його дружини. Судячи по слідах, глава сім'ї чинив опір. За інформацією видання, в минулому він професійно займався боксом.

Також зазначається, що будинок сімейної пари виділяється на фоні розташованих поруч будівель – має три поверхи і хороший ремонт.

«До 2014 року чоловік займався постачанням продуктів харчування на „Укрзалізницю“. Однак після Революції Гідності зв'язку з керівництвом підприємства розірвалися, тендери вже не вдавалося виграти. У сім'ї почалися фінансові проблеми. За останньою інформацією, пара недавно продала квартиру, аби розрахуватися з боргами. Можливо, ці гроші і шукали злочинці», — розповіло джерело.

На території домоволодіння зник автомобіль Toyota. Також відомо, що злочинці забрали різне майно, в тому числі зареєстровану мисливську рушницю.

Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися