Перекладач Гройсмана виявився шпигуном РФ
Україна

Перекладач Гройсмана виявився шпигуном РФ

21 грудня 2017, 07:15
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники контррозвідки Служби безпеки України викрили чиновника секретаріату Кабміну на діяльності в інтересах країни-агресора. Правоохоронці встановили, що його завербували російські спецслужби під час довготривалого закордонного відрядження. Оперативники СБУ задокументували, що посадовець за завданням кураторів збирав за допомогою спеціального обладнання інформацію про діяльність урядових структур, викрадав документи, підслуховував важливі розмови та вивідував важливу інформацію у колег. Отримані дані зловмисник передавав кураторам через електронні канали зв’язку. За сприяння керівництва українського Уряду, агента російських спецслужб співробітники СБУ затримали на робочому місці. Затриманому оголошено про підозру в скоєння злочину.

Володимир Гройсман знав від СБУ, що його перекладач працює на спецслужби РФ за кілька місяців до його затримання. Про це «Українській правді» стало відомо з власних джерел.

СБУ кілька місяців «вела» співробітника Кабміну Станіслава Єжова за згодою прем'єр-міністра Володимира Гройсмана для документування його контактів з російськими спецслужбами. За деякими даними, прем’єр-міністру навіть давали слухати розмови перекладача з куратором від РФ. Він був затриманий після того, як у СБУ з'явилася інформація, що він може втекти.

Згідно з декларацією Єжова, його дружина Юлія Мірошнікова громадянка Росії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися