Гороскоп на 2018 рік
Україна

Гороскоп на 2018 рік

28 грудня 2017, 17:12
0
0
Сподобалось?
0

2018-й – рік Жовтого Земляного Собаки. Він обіцяє бути спокійним, стабільним і мирним. Собака символізує вірність, відданість, чесність і мудрість, тож буде прихильним до тих, хто захоче розпочати кар’єру. Правда, варто пам’ятати, що він не любить лицемірства і брехні, тому досягати успіху доведеться чесно і тільки завдяки особистим якостям. Також Собака допомагає творчим людям. На першому плані цього року будуть сімейні цінності. Багато пар стануть батьками, ще більше одружаться. Розлучень стане менше, ніж у 2017-му. Спілкування з родичами буде теплим і комфортним. Дітки, народжені у рік Собаки, матимуть міцне здоров’я, веселу вдачу і високий інтелект.

Овен

Протягом усього року доведеться приймати важливі рішення і діяти швидко, але виважено. Вдалий час для відкриття власної справи або розширення уже існуючого бізнесу. Більшість планів здійсняться завдяки фінансовій допомозі спонсорів або партнерів. Також ви можете отримати прибуток від вдалих операцій з нерухомістю. При цьому варто дуже обачно підходити до оформлення документів. Багато емоцій викличуть стосунки з партнером: постарайтеся зрозуміти його вчинки, навіть якщо часом вони розчаровують. Зверніть увагу на власне здоров’я, піклуйтеся про себе. 

Телець

Для Тельців це буде дуже вдалий рік! Зможете розширити свій бізнес за допомогою людей, які мають впив і владу. Покращаться і помітно активізуються зв’язки з колегами з інших міст або країн, можливі приватні поїздки за кордон. Хоч великих грошових надходжень цього року не передбачається, зате ваша фінансова ситуація буде стабільною. А це немало. В особистому житті пощастить одиноким Тельцям: вони зможуть вдало одружитися. Зі здоров’ям не матимете проблем, якщо дотримуватиметесь  режиму і правильного харчування.

Близнюки

Рік буде важливими в кар’єрних і фінансових питаннях. У першій половині  ви будете неймовірно працьовиті та продуктивні. На вас чекають нові проекти, вдалі угоди і, відповідно, гідна нагорода за виконану роботу. Можливий кар’єрний ріст. Гроші вам надходитимуть регулярно. Сердечні справи у Близнюків будуть менш яскравими, ніж професійні. Винятки становитимуть лише ті, хто не проти службового роману. Ситуація може змінитися у грудні: цей час сприятливий для шалених почуттів, які будуть тривалими і серйозними.

Протягом року ведіть здоровий спосіб життя і балуйте себе масажем, лазнею, косметичними процедурами.

Рак

Протягом усього року перед вами відкриватиметься безліч можливостей як на роботі, так і в коханні. У кар’єрі зможете проявити всі свої таланти і зайняти бажану посаду. Особливий успіх чекає політиків і представників творчих професій – їм забезпечені популярність і збільшення доходів. З фінансами особливих проблем не передбачається. Прибутковою буде перша половина року. В особистому житті – повна свобода. Самотніх Раків чекають яскраві романи, можливе відновлення стосунків з колишніми коханими. Сімейні люди радітимуть успіхам своїх дітей. Здоров’я також не підведе: відмінно почуватиметеся і добре виглядатимете.

Лев

У новому році опинитеся в центрі уваги! Кар’єра буде успішною, зможете справити хороше враження на партнерів. Найбільш важливі справи краще планувати на першу половину року – практично для всіх Левів це сприятливий період. Особливо успішними будуть будівельники і ті, хто пов’язаний з нерухомістю. Вдалий час для ремонту житла або навіть покупки нового. На вас чекають нові романтичні стосунки з вдалим продовженням. Ви контролюватимете свого партнера і проявлятимете владу над ним. Щодо ж здоров’я, то потрібно берегти себе і уникати перенапруги.

Діва

У новому році доб’єтеся успіху як в професійному, так і в особистому житті. Але для цього доведеться працювати, налагоджувати потрібні зв’язки. Ви зможете реалізувати свій потенціал і просунутися по кар’єрних сходах. Власний бізнес буде успішним – обженете усіх конкурентів. У другій половині року отримаєте чималий прибуток. В особистих стосунках маєте бути максимально спокійними і мудрими. Не дозволяйте ревнощам взяти гору. Самотні Діви до кінця року зустрінуть кохану людину. Відмовтеся від шкідливих звичок, займіться спортом, тоді зможете уникнути проблем із серцево-судинною системою та безсонням.

Терези

Рік відкриває великі можливості для здійснення кар’єрних і фінансових планів. Усі розпочаті справи успішно розвиватимуться. Уже в першій половині року ви зможете отримати від них пристойний дохід. Творчі Терези матимуть небувалу популярність. На любовному фронті вам відповідатимуть взаємністю. Не забувайте приділяти час родині. Діти потребуватимуть вашої турботи і підтримки. Терези зміцнять свої стосунки у сім’ї і зможуть реалізувати спільні плани. Здоров’я у 2018 році буде міцним, але все ж таки не завадять активні заняття спортом.

Скорпіон

У 2018 році Скорпіонам потрібно уникати негативу і спрямовувати енергію на вирішення реальних, а не надуманих проблем. Зірки віщують кар’єрний злет. Ви досягнете всього, що задумали. Завдяки вашій праці доходи зростуть і будуть стабільними. Ймовірно, цього року Скорпіонів чекає бурхливий роман, який може запаморочити голову і змусити забути про все. Це непогано для людей самотніх, але принесе багато проблем тим, хто вже має пару. Сидіти на двох стільцях довго не вийде. Бережіть здоров’я, не дратуйтеся і уникайте перевтоми. Також перевірте зір.

Стрілець

У 2018 році Стрільці поставлять собі занадто багато завдань. Щоб їх досягти, варто позбутися другорядних цілей. У справах вам потрібно бути терплячим і все добре планувати. Навчіться розставляти пріоритети і добре подумайте перед прийняттям важливого рішення. Гроші надходитимуть регулярно і так само витрачатимуться. В особистому житті уникайте випадкових зв’язків і відрізняйте любов від закоханості. У багатьох сім’ях з’являться діти або онуки. Зірки радять стежити за опорно-руховим апаратом – це дозволить зберегти енергію.

Козеріг

Козероги відчують приплив сил і почнуть реалізовувати свої ідеї. Ваша розсудливість дозволить направити енергію в потрібне русло. На роботі можливі нові знайомства і відрядження. Чимало Козерогів захочуть відсунути справи на другий план і поїхати у подорож. Для сімейних Козерогів настане період оновлення стосунків, а для вільних – час яскравих романтичних пригод. У першій половині року можливе відновлення спілкування зі старим другом або колишньою пасією, що проживає в іншому місті чи навіть іншій країні. Не пропустіть подарований вам вдруге шанс. Здоров’я буде відмінним, займайтеся бігом і будь-якими активними навантаженнями.

Водолій

У новому році у Водоліїв буде дуже багато перспективних ідей, але великих успіхів ви досягнете у мистецтві та науці. Представники цього знака зможуть поліпшити своє фінансове становище, поєднуючи творчість і ділову хватку. Будь-які бажання здійсняться, але вам доведеться для цього багато працювати, брати ініціативу і відповідальність на себе. У 2018-му ви легко закохуватиметесь. Головне, аби у вирі почуттів не пропустили людину, з якою зможете створити міцний союз. За здоров’я Водоліям переживати не варто – воно буде відмінним.  

Риби

Залиште минуле позаду, змініть курс, поставте перед собою інші завдання. Усі нові плани зможете з успіхом реалізувати. Якщо хочете в роботі просунутися вперед, то вам слід проявити хитрість. Також не звалюйте на себе дуже багато обов’язків – швидко втомитеся і перегорите. Стосунки з коханими у Риб складатимуться гармонійно. Ви зустрінете хороших партнерів і будете абсолютно щасливі. Для вас у цей період корисні фітнес та йога. Якщо будете приділяти достатньо уваги здоров’ю, то воно помітно покращиться.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися