РФ підозрює Україну у причетності удару по авіабазі у Сирії та збираються захиститися від «атаки дронів» на Крим
Україна

РФ підозрює Україну у причетності удару по авіабазі у Сирії та збираються захиститися від «атаки дронів» на Крим

11 січня 2018, 23:11
0
0
Сподобалось?
0

Наприкінці минулого року деякі російські та українські ЗМІ повідомили про мінометний удар по російській авіабазі у Сирії, внаслідок якого щонайменше 7 літаків були знищені. Наразі ж відомо, що атака на авіабазу була здійснена з допомогою безпілотних літальних апаратів. Більше того, начальник управління будівництва та розвитку системи застосування безпілотних літальних апаратів генштабу РФ Олександр Новіков заявив, що до атаки може бути причетна Україна. Російським ЗМІ він сказав, що в у якості вибухової речовини в боєприпасах повстанці використовувався ТЕН. Ця речовина потужніша за гексоген.

«Її виготовляють у кількох країнах, у тому числі в Україні на Шосткинському заводі хімічних реактивів», - сказав Новіков.

Нова істерія навколо України в Росії набирає обертів. Так «депутат» Держдуми від Криму Руслан Бальбек заявив, що Україна готує атаку дронів на Крим, а наводити безпілотники на цілі будуть розвідувальні літаки США. Мовляв, про такий план йому розповіли кримські татари, які живуть в Україні. Бальбек закликав активніше використовувати у Криму станції радіоелектронної боротьби.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися