На Волині перевірили ще 9 об’єктів з масовим перебуванням людей
Україна

На Волині перевірили ще 9 об’єктів з масовим перебуванням людей

11 квітня 2018, 12:10
0
0
Сподобалось?
0

Учора, 10 квітня, працівники ДСНС перевірили стан пожежної безпеки на 9-и об’єктах з масовим перебуванням людей, за результатами яких складено 6 протоколів, -інформує прес-служба ОДА. Зокрема, перевірили заклади освіти краю, а саме: загальноосвітні школи сіл Замличі Локачинського,  Дольськ Любешівського районів, НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня – дитячий садок»  с. Комарове Ратнівського району, а також школу та дитсадок села Дерно Ківерцівського району. Усі ці заклади не обладнані автоматичною пожежною сигналізацією, а дерев’яні конструкції горищ не оброблені засобами вогнезахисту. Окрім того, на перевірених об’єктах у селі Дерно Ківерцівського району кількість вогнегасників менша за нормативну.

Фахівці ДСНС зафіксували ряд недоліків й у закладах культури області. Для прикладу, приміщення палацу культури і техніки ПАТ «Ковельсільмаш»  не обладнано системою протипожежного захисту, не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій сценічної коробки та горючих декорацій. Будівля Турійської центральної районної лікарні не обладнана автоматичною пожежною сигналізацію, системою оповіщення людей про пожежу та управління евакуацією, а також там не проведено вогнезахисне оброблення дерев’яних конструкції покрівлі.

На території області і надалі  триватимуть перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей  щодо виконання вимог пожежної безпеки.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися