Професійні журі поставили українця на останнє місце у фіналі «Єробачення»
Україна

Професійні журі поставили українця на останнє місце у фіналі «Єробачення»

13 травня 2018, 04:20
0
0
Сподобалось?
0

У суботу відбувся фінал «Євробачення-2018». Представник України Melovin (Костянтин Бочаров) відкривав гала-концерт. Його виступ професійні журі 43 країн-учасниць оцінили аж в… 11 балів – це найгірший результат серед усіх 26 фіналістів. Натомість у глядацькому голосуванні українець став аж сьомим із 119 балами. Таким чином, підсумковий результат Бочарова 130 пунктів і 17 місце.

Перемогу на цьогорічному «Євробаченні» здобула співачка Нетті з Ізраїлю зі специфічною піснею.

Зокрема її розкритикував за низький рівень переможець попереднього конкурсу португалець Сальвадор Собрал. Зрештою, музичні експерти дали Нетті 212 очок і 3 місце, глядачі ж дали їй 317 очок і перше місце. У сумі це дало найкращий результат.  

Друге місце посіла фаворитка букмекерів – співачка Елені Фурейра з Кіпру. Після голосування журі вона була п’ятою з 183 балами, глядачі ж додали їй ще 253.

А третім став фітнес-тренер з Австрії Сезар Семпсон. Він був лідером за рішенням професійних журі – 275 балів, проте глядачам чомусь зовсім не сподобався, отримавши від них всього 71 бал.

На фінальному концерті не обійшлося без пригод. Під час виступу представниці Великобританії SuRie на сцену вибіг чоловік, вихопив у неї мікрофон та почав у нього кричати. Співачка злякалася. Їй запропонували переспівати свою пісню, але вона відмовилася, зауваживши, що задоволена своїм виступом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися