Фестиваль туристичної журналістики …лише для ЗМІ Києва
Україна

Фестиваль туристичної журналістики …лише для ЗМІ Києва

16 червня 2018, 16:15
0
0
Сподобалось?
0

На Херсонщині відбувся  ХIІІ Фестиваль туристичної журналістики України, де презентували цікаві для мандрівників об'єкти регіону. Про це повідомляє  Укрінформ.

"У фестивалі беруть участь 30 осіб. Його учасники відвідали найпривабливіші туристичні об'єкти Херсонщини. У тому числі, біосферний заповідник "Асканія-Нова", Лемурійське озеро, Арабатську Стрілку, комплекс рибалки та відпочинку "Дельта Дніпра", сімейну виноробню ТМ "Курінь" й інші туристичні локації області", – розповіла у розмові з кореспондентом агентства представник управління туризму і курортів Департаменту культури, туризму та курортів Херсонської облдержадміністрації Катерина Дерев'янко.

За її словами, у ХІІІ Фестивалі туристичної журналістики України беруть участь лише представники ЗМІ з Києва, і цим він відрізняється від попередніх. "Це представники центральних телеканалів, київських топових видань та сайтів туристичного спрямування", – зазначила Дерев'янко.

Вона підкреслила, що акцент під час проведення цього заходу робиться не на презентацію Херсонщини як приморської курортної області, про що вже давно знають всі в Україні, а на показ регіону, в якому також можна побачити багато цікавого. Наприклад, як зауважила Дерев'янко, на Арабатській Стрілці у цей час відбуватиметься чемпіонат із кайтсерфінгу, а на озері Сиваш – чемпіонат із віндсерфінгу. 

P.S. Є припущення, що це було б цікаво і для  журналістів, і для жителів інших регіонів України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися