УЗ звільнить провідницю поїзда Ковель-Москва, яка виштовхала з поїзда пасажирів з е-квитками
Україна

УЗ звільнить провідницю поїзда Ковель-Москва, яка виштовхала з поїзда пасажирів з е-квитками

3 жовтня 2018, 17:15
0
0
Сподобалось?
0

Начальника і провідницю поїзда Ковель-Москва, які не пустили до потяга пасажирів з електронними квитками, звільнять з "Укрзалізниці". Про це 3 жовтня повідомила прес-служба підприємства.

"Поїзд прибув в депо вчора ввечері і одразу була проведена відповідна перевірка даного факту. Діям усіх причетних до інциденту особам буде дана відповідна оцінка і будуть зроблені найрадикальніші висновки", - цитують у підприємстві директора департаменту з організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень "Укрзалізниця" Олександра Красноштана.

За його словами, ці люди працювати в "Укрзалізниці" більше не будуть. Також він зазначив, що в "Укрзалізниці" просять вибачення у пасажирів за ситуацію, що сталася.

30 вересня провідниця і начальник поїзда Ковель-Москва не пустили до потяга пасажирів з електронними квитками. Інцидент стався на залізничній станції Кривин в Хмельницькій області.

Зазначається також, що касир на вокзалі не змогла роздрукувати декільком пасажирам квитки, замовлені через інтернет. У результаті провідниця і начальник поїзда відмовились пускати їх до потяга.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися