З 8-го жовтня на українських дорогах американські радари
Україна

З 8-го жовтня на українських дорогах американські радари

5 жовтня 2018, 18:14
0
0
Сподобалось?
0

Патрульна поліція з 8 жовтня почне використовувати засоби контролю за дотриманням водіями швидкісних режимів — портативні пристрої вимірювання швидкості TruCam. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

За даними відомства, ці американські радари правоохоронці використовуватимуть тільки в місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення. А перелік таких місць буде у відкритому доступі.

Зазначається, що в місцях фіксації порушень швидкісного режиму обов’язково перебуватимуть автомобілі поліції з увімкненими маячками синього кольору. У міністерстві розповіли, що протягом першого тижня нові радари працюватимуть у пілотному режимі з метою профілактики.

«З метою запобігання зловживань та корупційних ризиків, портативний пристрій TruCam містить алгоритм шифрування AES, що робить неможливим втручання в роботу системи та будь-яке корегування даних. Також служба моніторингу Департаменту патрульної поліції буде контролювати кількість складених адміністративних матеріалів та кількість збережених відео», — йдеться у повідомленні.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися