МОЗ  знову  фінансуватиме  лікування українців за кордоном
Україна

МОЗ знову фінансуватиме лікування українців за кордоном

30 жовтня 2018, 20:59
0
0
Сподобалось?
0

16 дорослих українців  і 5 дітей будуть направлені на лікування у закордонні клініки. Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

"Це стало можливим завдяки рішенню уряду, який  дозволив використати залишки коштів, що утворилися на рахунках закордонних клінік. Зміни до постанови, ухвалені Кабміном, вступили в дію  27 жовтня, а вже  29 жовтня комісія МОЗ України прийняла рішення про направлення на лікування за кордон 21 людини", - йдеться у повідомленні. 

МОЗ України уже почало надавати пацієнтам інформаційні листи. Це означає, що пацієнти  можуть звертатись у закордонні клініки, щоб якомога раніше отримати необхідне лікування. 

Зокрема, МОЗ України повідомило про прийняте рішення родичам пацієнтів, які протягом тривалого часу пікетують Міністерство охорони здоров’я через нестачу державного фінансування для програми лікування за кордоном. У результаті досягнуто домовленості про припинення пікету.

Загальна вартість лікування 21 пацієнта становить близько 65,5 млн грн. Загалом цього року на лікування за кордон уже направлено 198 пацієнтів на загальну суму близько 556,5 млн грн.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися