90-річна українка  переказала 10 тисяч доларів на підтримку ЗСУ
Україна

90-річна українка переказала 10 тисяч доларів на підтримку ЗСУ

27 грудня 2018, 10:00
0
0
Сподобалось?
0

За ці гроші волонтери куплять спорядження для бригад, що дислокуються у чотирьох західноукраїнських областях. Про це пише ZAXID NET.

Жителька однієї з областей західного регіону  України, якій понад 90 років, пожертвувала 10 тисяч доларів волонтерському фонду «Повернись живим», який від початку бойових дій допомагає українській армії.

«Ми не можемо публікувати її фото і називати її ім’я, але можемо розповісти, що вона – проста жінка, яка стежить за сторінкою фонду в Facebook, знає, як звуть наших співробітників, і, звичайно, вболіває за майбутнє України», – повідомив фонд на своїй сторінці у Facebook.

Гроші витратять на допомогу бригадам, чиї пункти постійної дислокації розташовані в Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях.

«Дуже хочу допомогти виграти війну. Ви за мене не хвилюйтеся – гроші на ліки собі залишила», – процитували у фонді жінку, яка переказала кошти.

Нагадаємо, фонд «Повернись живим» розпочав свою роботу з весни 2014 року і до кінця 2016 року зібрав на підтримку української армії понад 100 млн грн.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися