Сьогодні стартує реєстрація на пробне ЗНО
Україна

Сьогодні стартує реєстрація на пробне ЗНО

8 січня 2019, 12:40
0
0
Сподобалось?
0

В Україні розпочалась реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання, що триватиме до кінця січня. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Українського центру оцінювання якості освіти.

Зареєструватися для участі в пробному ЗНО можна з 8 до 31 січня 2019 року на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти.

В Центрі зазначили, що в день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Зокрема, 16 березня відбудеться пробне тестування з української мови і літератури, а 23 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Як наголосили в центрі, учасники пробного тестування мають можливість ознайомитися з процедурою проведення ЗНО, виконати завдання, що відповідають вимогам програм ЗНО 2019 року тощо.

Повідомляється, що участь у пробному ЗНО є платною.

Умови прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік пройшли остаточне затвердження та набули чинності. Серед нових правил – мінімальні прохідні бали 150 та 130 для окремих спеціальностей, творчі конкурси до подачі заяв, компактніші терміни вступної кампанії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися