Мін'юст дозволив українцям без розлучення повторно  одружитися
Україна

Мін'юст дозволив українцям без розлучення повторно одружитися

9 січня 2019, 09:30
0
0
Сподобалось?
0

Міністерство юстиції пропонує громадянам скористатися відносно новою послугою - провести ювілейну церемонію одруження та пригадати ті почуття, що переповнювали пари у день весілля. Ця послуга надається відділами державної реєстрації актів цивільного стану по всій Україні. 

Ювілейні церемонії проводяться для зміцнення інституту сім’ї та скріплення сімейних відносин, йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

"Проживши дружно і щасливо зі своїм обранцем 25, а може і 50 років, ви отримаєте можливість повторити обряд і нагадати собі про найщасливіший день вашого життя. Ви знову зможете сказати "так" своїй другій половинці та відчути ті незабутні емоції. Відсвяткувати ювілей шлюбу можна, замовивши у будь-якому ДРАЦСі країни повторну шлюбну церемонію", - зазначила начальник Управління  державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції Ірина Дубиківська.

Послугу можуть замовляти як сімейні пари, так і їх рідні чи друзі. Під час церемонії сімейним парам вручатимуть свідоцтво про шлюб. Щоправда, у ньому буде зазначено "повторно".

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися