Святослав Вакарчук офіційно заявив – на президентські вибори-2019 не піде
Україна

Святослав Вакарчук офіційно заявив – на президентські вибори-2019 не піде

28 січня 2019, 10:26
0
0
Сподобалось?
0

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, якого під час соціологічних опитувань вперто ставили серед лідерів президентської кампанії, сьогодні оприлюднив офіційну заяву щодо участі у виборах Президента України 2019 року.

«Перш за все, дозвольте подякувати усім, хто мені довіряє – для мене це справді велика честь. І я обіцяю – таку довіру обов’язково виправдаю.

Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні. І щоб розставити всі крапки над «і», зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участь в президентських виборах 2019 року», – йдеться у зверненні.

Святослав Вакарчук водночас зазначив, що разом зі своєю командою працюватиме над тим, аби перемогу здобули проєвропейські сили.

«Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе. Я вірю – справжні зміни можливі!», – додав співак.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися