У Луцьку на мосту провалився тротуар
Україна

У Луцьку на мосту провалився тротуар

24 травня 2019, 16:42
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку на вулиці Шевченка, провалився тротуар на мосту через річку Стир.

Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Начальник департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась відповів, що йому відомо про пошкодження покриття мосту. Також він наголосив, що причиною цьому є зношеність конструкції.

Разом із тим Юрій Крась зауважив, що Луцька міська рада уже давно взяла це питання на контроль, однак у 2019-му році недоліки на мосту ліквідують по мірі виникнення, а уже наступного, 2020-го року розпочнуть капітальний ремонт:

«У нас є проект на капітальний ремонт мосту. Великою проблемою цього мосту є надзвичайно вузькі тротуари, тому ми плануємо їх розширяти. Однак, потужні фахівці з ремонту мостів знаходяться у Харкові. Минулого тижня вони приїжджали до нас, оглядали міст. А тепер будемо вести перемовини про те, щоб вони розробляли проект на реконструкцію мосту. Це трохи складно, тому що потрібно розширити тротуар без колон і без додаткових допоміжних конструкцій. Однак, провідні спеціалісти запевняють, що це можливо, хоча й проблематично. Є суттєве зношення конструкції, але не хотілось би міняти «шило на мило». Ми його можемо зробити, вкласти мільйон, але він від того не розшириться. Тобто цього року плануємо поточний ремонт, а уже наступного капітальний», – зазначив посадовець.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися