Українські військові відбили у росіян стратегічну висоту під Маріуполем
Україна

Українські військові відбили у росіян стратегічну висоту під Маріуполем

6 червня 2019, 02:50
0
0
Сподобалось?
0

Поблизу населеного пункту Водяне, неподалік Маріуполя, бійці Збройних Сил України зайняли ряд ворожих позицій на яких виявлено озброєння та амуніція російського виробництва

Про це повідомляє Український міліарний портал з посиланням на речника Генеральної прокуратури Андрія Лисенка.

Серед знайденого озброєння – автоматичний гранатомет АГС-17, корпус стріляної реактивної протитанкової гранати РПГ-27 «Таволга».

За інформацією оприлюдненою блогером та волонтером Serg Marco, яка була підтверджена з декількох джерел – десантниками з 79-ї бригади вдалося взяти під контроль висоту 73 поблизу Водяного, яку бойовики називали «Дєрзкая».

Вказаний корпус від реактивної штурмової гранати «Таволга» віднайдений на залишених позиціях російсько-терористичних військ на околицях населеного пункту Водяне Волноваського району Донецької області. Разом із цим, на цьому ж місті виявлено амуніцію у характерному для Збройних Сил Російської Федерації камуфляжному фарбуванні, а саме: два шоломи захисних, бронежилети 6Б45 та 6Б45-1. Окрім цього, при пошукових заходах на цьому ж місці разом із вищевказаними предметами виявлено автоматичний гранатомет АГС-17 та стакан касети КПОМ 2 до протипіхотних мін нажимної дії. Такого озброєння українська армія не має.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися