На Херсонщині авто влетіло у зупинку з людьми: загинула родина
Україна

На Херсонщині авто влетіло у зупинку з людьми: загинула родина

6 червня 2019, 15:22
0
0
Сподобалось?
0

Поблизу села Миколаївка Херсонскої області сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої дві людини загинули та ще один чоловік був госпіталізований. 

Про це повідомляють у прес-службі поліції Херсонської області.

Близько 08:10 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що в Генічеському районі на 514 км автодороги державного значення Харків-Сімферополь-Ялта сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. На місці пригоди поліцейські попередньо встановили, що між автомобілями «Volkswagen Passat B6» та «ВАЗ 2106» сталося зіткнення. Після чого іномарка виїхала на узбіччя, де знаходилась зупинка громадського транспорту «с. Миколаївка».

Як розповів начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, в дорожньо-транспортній пригоді постраждала родина місцевих жителів, які чекали приїзду рейсового автобусу. В результаті наїзду автомобіля «Volkswagen» на зупинку на місці від отриманих травм загинув 36-річний чоловік, його 29-річна сестра померла під час надання медичної допомоги. Також в Генічеську районну лікарню був госпіталізований 35-річний брат загиблих, де встановлюється ступінь його травмування.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Наразі на місці ДТП працюють працівники слідчого управління та фахівці експертно-криміналістичного центру. Винуватець пригоди буде затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися