Поранений на Донбасі військовий одружився прямо в реанімації
Україна

Поранений на Донбасі військовий одружився прямо в реанімації

6 червня 2019, 16:49
0
0
Сподобалось?
0

У реанімації лікарні ім. Мечникова в Дніпрі поранений боєць ЗСУ Олександр Беспалов розписався і обвінчався зі своєю коханою Анною.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Беспалов одинадцять днів був у комі. Куля, яка прошила очі, зупинилася біля потиличної кістки. Лікарі провели важку успішну операцію. На п'ятнадцятий день зняли апарат штучного дихання. Про одужання бійця разом із лікарями молилася його вагітна дівчина.

"Перше, що йому сказала наречена Аня - час одружитися. Вона носить у собі їхнього сина 5-й місяць, хоче, щоб назвали Олексієм. Попросила нас стати свідками", - написав лікар у мережі Фейсбук.

Процедура розпису відбулася лише через день, оскільки стан пацієнта, його дієздатність вирішила перевірити спеціальна комісія. А поки чиновники перевіряли, чи зможе Олександр поставити підпис під документом, він написав на листочку своїй дівчині записку: "Аню, я тебе кохаю".

Члени комісії не знайшли обставин, які заважають цьому шлюбу. Офіційна частина пройшла без присутності преси. А на вінчанні представникам ЗМІ дозволили бути присутніми.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися