Поліція спростовує версію убивства чоловіком жінки-атовця, яка повернулася з Донбасу
Україна

Поліція спростовує версію убивства чоловіком жінки-атовця, яка повернулася з Донбасу

15 червня 2019, 09:32
0
0
Сподобалось?
0

14 червня у Фейсбуці зявився пост журналістки Наталії Софієнко з Черкаської області, яка повідомила про трагічний випадок, який мав місце в Кременчуці.

«За попередніми даними чоловік забив до смерті дружину, вона декілька днів пролежала в комі, але так і не прийшла до тями. Марина – молода, амбіційна, гарна - воювала на Донбасі. Повернулася із війни, але смерть на неї чекала вдома. Історія не просто трагічна, а із тих, що не вкладається в голові…»,- написала журналіст. 

Як повідомляє Кременчуцька газета, начальник поліції Кременчука Сергій Терела не став розголошувати дані експертизи,  а лише офіційно констатував: «Криміналу у смерті учасниці АТО у Кременчуці не має. Її не вбивали».Джерела видання серед експертів заявили, що жінка померла від черепно-мозкової травми. У неї також виявлені численні синці різного ступеню, а також травми черевної порожнини.Але - смерть наступила від травми голови.Чоловік померлої запевняє, що не бив її. Каже, що напередодні Марина, знаходячись напідпитку, впала у ванній і вдарилась потилецею.Ці слова, щодо можливої причини смерті, сходяться з думкою експертів.«Така травма може бути від падіння. Це не удар в голову, наприклад, рукою»,-заявив експерт.Частково з цією версію погоджуються і родичі жінки.Проте зараз вони більше розмірковують над тим, де і як ховати жінку.









Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися