У Києві фельдшер намагався пронести в СІЗО наркотики
Україна

У Києві фельдшер намагався пронести в СІЗО наркотики

17 червня 2019, 16:11
0
0
Сподобалось?
0

У Києві затримали фельдшера, який у футлярі від окулярів та пачці цигарок намагався пронесли наркотики на територію слідчого ізолятора. 

Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Так, отримавши оперативну інформацію щодо спроби пронести на територію СІЗО наркотики, працівники управління протидії наркозлочинності почали проводити оперативно-розшукові заходи для документування правопорушення.

"Правоохоронці встановили, що 45-річний фельдшер планує занести у спецустанову заборонені речовини, аби у подальшому продати ув’язненим. Зловмисника поліцейські затримали на вході у приміщення", - йдеться в повідомленні.

У ході поверхневого огляду у футлярі від його окулярів та у пачці цигарок поліцейські знайшли чотири пакунки з марихуаною та 20 згортків із метадоном. За цінами "чорного" ринку, вартість вилученого становить понад 40 тис. грн.

За цим фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 КК України — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Фігурантові загрожує до восьми років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися