Ось так виглядає вбивця невинної дитини
Україна

«І раніше задивлявся на дітей»: нові деталі вбиства 11-річної дівчинки з Одещини

20 червня 2019, 09:38
1
0
Сподобалось?
0

В Одеській області затримано підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко. Сусіди кажуть, що «цей молодий чоловік і раніше задивлявся на дітей».

Про це пише УНІАН

Нагадаємо, 11-річну Дашу Лук’яненко, про долю якої переживала вся Україна і до пошуків якої були залучені потужні сили правоохоронців та волонтерів, 19 червня знайшли мертвою.

За словами волонтерів організації «Кращі люди Одеси», які всі ці дні цілодобово активно займалися пошуком дівчинки, будинок, де проживав підозрюваний, обшукували ще в перші дні пошукової операції, але «тоді чогось не доробили». 

Тільки 19 червня, після того, як сусіди вказали, що «цей молодий чоловік і раніше задивлявся на дітей», будинок обшукали втретє. Спочатку біля паркану знайшли сандалі, що належали Лук'яненко, а потім і тіло дівчинки. Де перебувала дівчинка під час двох попередніх обшуків, поки неясно. 

Вбивця кинув тіло дитини у вигрібну яму дворового туалету. На даний момент вже точно відомо, що знайдена у вигрібній ямі оголеною дівчинка - це Лук'яненко. 

Як повідомив журналістам перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, затриманий, який підозрюється у вбивстві дитини, зізнався правоохоронцям у скоєнні ним злочину. За словами Аброськіна, цей молодик ніде не працює і не вчиться, усі дні проводить за комп'ютером, іноді допомагає батькам, які працюють на ринку. Під час допиту затриманий зізнався, що спочатку душив дівчинку в коридорі, потім роздягнув, але нібито нічого з нею не зробив. Згодом він кинув її тіло у вигрібну яму, а речі облив бензином і спалив. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • правосуддя
    правосуддя

    нелюд! довічне йому!

    21 червня 2019, 00:50
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися