Фото ілюстративне
Україна

На Волині затримали педофіла, який розбещував 5-річну дитину

22 червня 2019, 13:08
0
0
Сподобалось?
0

21 червня поліція затримала 41-річного волинянина, який розбещував дитину.

Як інформують у секторі комунікації поліції Волинської області, ввечері на лінію служби «102» поліції зателефонувала 46-річна жителька області та повідомила, що її односелець  вчиняв розпусні  дії щодо її 5-річної доньки.

Поліцейські одразу ж затримали та доставили 41-річного зловмисника до відділення поліції. Встановили, що підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Як   повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, дитина каталася на велосипеді, а потім поїхала до будинку сусіда і після цього зникла. 

Матір, помітивши відсутність донечки на подвір’ї сусіда, пішла до його будинку, але вхідні двері були зачинені. Жінка стала гукати та кликати на допомогу. Після чого вийшов сусід. 

"Увірвавшись до будинку матір побачила свою доньку, обидві ноги якої були поміщені до однієї клешні трусиків, дитина плакала", - написав В'ячеслав Аброськін.


За фактом розбещення малолітньої особи відомості слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України. Щодо затриманого вирішується питання про невідкладне обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися