Вбивця 11-річної Даші Лук’яненко показав, як позбавив її життя
Україна

Вбивця 11-річної Даші Лук’яненко показав, як позбавив її життя

22 червня 2019, 21:04
0
0
Сподобалось?
0
Відео, де Микола Тарасов визнає свою провину і в подробицях розповідає, як позбавив життя дитини, оприлюднили на сайті відділу комунікації Одеської поліції. Також правоохоронці показали частину слідчого експерименту, де Тарасов показав всі свої дії в той фатальний день.

На кадрах 22-річний вбивця розповів, що просто взяв і убив дитину своїми руками. «Побачив на базарі. Коли вона йшла з базару, я її завів в будинок. Убив в будинку. Просто взяв і вбив. Руками », – розповів він на камеру.


«Суд врахував зібрані слідством незаперечні докази вини зловмисника і задовольнив клопотання слідчих, вибравши йому запобіжний захід у вигляді арешту терміном на два місяці без права внесення застави», – йдеться в описі відео.

Як повідомлялося, вчора, 21 червня, в селі Іванівка попрощалися з Дариною Лук’яненко.

Нагадаємо, 11-річну Дашу Лук’яненко, про долю якої переживала вся Україна і до пошуків якої були залучені потужні сили правоохоронців та волонтерів, 19 червня знайшли мертвою.

Вбивцею дитини виявився місцевий мешканець, ніде не працюючий 22-річний Микола Тарасов. Мотив вбивства - згвалтування. Тіло він викинув у туалет.






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися