Для виготовлення вакцин використовують абортованих дітей
Україна

Для виготовлення вакцин використовують абортованих дітей

22 червня 2019, 21:38
0
0
Сподобалось?
0


Прямий доказ наявності у складі багатьох вакцин тваринної ДНК та тканин абортованих людських ембріонів наводиться на офіційному державному сайті американського Центру контролю захворювань. Там знаходимо вакцину MMR (MMR-II) від кору, паротиту і краснухи. Саме таку вакцину американського виробника Merck в кількості приблизно 400 тисяч доз нещодавно завезло в Україну наше МОЗ.

Отже, вакцина КПК. У колонці «Вміст» знаходимо такі складники: культури ембріональних клітин курки (на цих культурах вирощують віруси кору і паротиту), клітини легенів абортованих людських ембріонів (на них вирощують віруси краснухи) і тканини абортованих телят. Сироватку з крові абортованих телят додають для максимально швидкого росту всіх вірусів.
Лікар Тереза Дейшер, яка має докторський ступінь у галузі молекулярної і клітинної фізіології Стенфордського університету, є засновником фармацевтичного інституту Sound Choice та генеральним директором АВМ біотехнології, неодноразово наголошувала щодо канцерогенності тканин людських ембріонів для організму. У 2015 році американську компанію «Planned Parenthood» підловили на проведенні незаконних абортів, після яких у ненароджених дітей, які певний час були ще живими, вилучали органи.

На американському сайті у статті «Людські вакцини та імунотерапія» йдеться про чергову клітинну лінію для виробництва вакцин із тканин легенів абортованих ембріонів Walvax-2. Як діставали ці ембріони? Методом «водяного мішка» – балона, якого  спочатку вводили жінкам- «донорам», а потім наповнювали водою, щоб спровокувати викидень плода на 2 – 4 місяці вагітності. Адже саме 2 – 4 місяць дозрівання ембріона дослідники вважають ідеальним для своїх цілей. А таким нетрадиційним для абортів методом вони користувались, аби дістати його живим і неушкодженим. Адже добутий «матеріал» надалі будуть використовувати усі міжнародні фармвиробники. «Не думаю, що будь-який американець може собі повністю уявити те, що відбувається в цих клініках», – каже Тереза Дейшер. «І краще, щоб кожен побачив таке на власні очі, важливо, щоб люди побачили цю реальність. Це варварство», – додає вона. 

З протоколу допиту найавторитетнішого сучасного вакцинолога Стенлі Плоткіна, дізнаємося, що в одному, тільки пов’язаному з розробкою сучасної вакцини від краснухи дослідженні, цей вчений використав… 76 абортованих людських ембріонів! А таких досліджень для розробки своєї вакцини він провів десятки. Американці не приховують і існування сучасного ринку людських ембріонів. Кожен орган: фрагменти мозку, печінки, кінцівок та інших частин абортованих ембріонів – має свою ціну. Тож фарміндустрія масово закуповує ці «матеріали» в клініках, де, власне, і проводяться аборти. А на порталі WebMed перераховуються конкретні цілі, для яких фарміндустрія масово закуповує абортовані ембріони. І перша з них  – саме для вакцинальної галузі.

Варто зазначити, що приватний Університет у Токіо (Kitasato Institute) виробляє 4 види вакцин від краснухи, які використовують штам Takahashi, TO-336 та Matuba, вирощений на клітинах нирки кроликів, та штам Matuura, вирощений на клітинах фібробластів ембріонів перепілок. Тобто вони знайшли альтернативу, аби не використовувати людських ембріонів. Однак на українському ринку цих, – альтернативних, вакцин поки що немає…


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися