Кастрація педофілів: петиція набрала потрібну кількість голосів
Україна

Кастрація педофілів: петиція набрала потрібну кількість голосів

22 червня 2019, 22:40
0
0
Сподобалось?
0

Розміщену на сайті Верховної Ради петицію за посилення покарання педофілів і застосування щодо них хімічної кастрації підписали майже 28 тисяч осіб при 25 тисяч необхідних.

Про це повідомляється на сайті електронних петицій.

Петицію було опублікували 27 травня. Її автор - юрист-кримінолог Ганна Маляр. Серед співавторів документа - заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

У тексті зазначається, що хімічна кастрація - це введення медичних препаратів в організм людини, які знижують статевий потяг і діють протягом визначеного часу. Саме такий метод застосовують в США, Великобританії, Німеччини, Польщі, Чехії, Південній Кореї, Аргентині, Росії, Казахстані.

На думку авторів петиції, хімічну кастрацію повинні застосовувати у відношенні тих, хто вчинив особливо тяжкий злочин проти дитини і має поставлений діагноз.

Законопроект передбачає створення Єдиного реєстру осіб, засуджених за статеві злочини стосовно дітей - мета реєстру - не допустити таких людей до роботи з дітьми, посилення відповідальності за статеві злочини проти дітей і застосування хімічної кастрації.

"Це не покарання, а добровільний захід медичного характеру, передбачений для осіб, які здійснили особливо тяжкий статевий злочин проти дитини; мають поставлений психіатрами діагноз - педофілія. Хімічна кастрація - це введення медичних препаратів в організм людини, які знижують статевий потяг і діють протягом певного часу", - сказано в тексті петиції.

"Звертаємося до народних депутатів. Зволікання з прийняттям законопроекту №6607 має дуже високу ціну - покалічені життя дітей. Хіба це не привід об'єднатися всім, незалежно від політичних поглядів, і захистити наших дітей", - підсумували автори петиції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися