Будівлю телеканалу Медведчука в Києві обстріляли з гранатомета
Україна

Будівлю телеканалу Медведчука в Києві обстріляли з гранатомета

13 липня 2019, 12:01
0
0
Сподобалось?
0

У ніч на 13 липня у Києві, на вулиці Дегтярівська, 21Г двоє невідомих з гранатомета обстріляли будівлю телеканалу «112 Україна». Поліція кваліфікує подію як теракт.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції, пише УНІАН.

О 3:40 в поліцію надійшло повідомлення про те, що місцеві жителі почули звук, схожий на вибух, на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі міста. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи територіального та головного управлінь поліції, вибухотехніки, кінологи та екіпажі патрульних.

Прибувши на виклик, поліцейські виявили пошкоджений фасад будівлі і оточили територію, прилеглу до місця злочину. При відпрацюванні знайшли відстріляний тубус гранатомета, який спрямують на проведення експертизи. В результаті події ніхто не постраждав.

У столиці введена спеціальна поліцейська операція із затримання стрілка. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України. Всі зібрані матеріали за підслідністю передано до Служби безпеки України для подальшого розслідування.

Зазначимо, що відомий український блогер Антон Ходза вважає, що це була спланована провокація з метою зірвати заплановану на сьогодні мирну акцію активістів.

Нагадаємо, що сьогодні активісти анонсували проведення мирної акції під будівлею телеканалу «112 Україна» у зв’язку із запланованим показом фільму Олівера Стоуна Revealing Ukraine («Відкриваючи Україну»), в якому основним коментатором подій є кум Путіна Віктор Медведчук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися