Випускники луцького «політеху» отримали омріяні дипломи
Україна

Випускники луцького «політеху» отримали омріяні дипломи

13 липня 2019, 13:28
0
0
Сподобалось?
0

Дощ на початку свята не зіпсував настрій 1137 випускникам-бакалаврам Луцького національного університету, які отримали омріяні дипломи про закінчення університету. Урочистості відбулися 13 липня на території Луцького НТУ.

Свято вдалося на славу, адже впродовж дійства студенти танцювали на чолі з ректором та ходили по червоній доріжці, - пише ІА Волинські новини



Традиційно першим привітав випускників-бакалаврів ректор ЛНТУ Петро Савчук.

«Ось і настав довгоочікуваний день для тих, хто сьогодні має честь одягнути мантії та тримати у руках диплом, доводячи собі, батькам та країні, що вони успішні. Шановні наші випускники, сьогодні дійсно ваш день. Вдвічі приємніше, що левова частка серед випускників – студенти, які не лише з честю пройшли випробування в навчанні, але й отримали червоні дипломи. Безумовно навчання в ЛНТУ – це дійсно нелегке випробування, адже це технічний вуз. Я впевнений, що знання допоможуть бути вам успішними та конкурентними. Дякую вам, що ви були наполегливими та рішучими, і сьогодні ви маєте перемогу», – зазначив Петро Савчук та побажав випускникам успішно пройти конкурсні випробування в магістратуру.

Також вітали випускників і декани факультетів, які вручали дипломи бакалаврам, котрі мали честь пройти по червоній доріжці. До слова, диплом луцького «політеху» отримав майже однофамілець відомого українського співака Олега Винника випускник Олег Віннік.

Отримавши дипломи, студенти не поспішали іти святкувати, адже попереду їх очікував танцювальний флешмоб, до якого доєднався навіть ректор університету. А насамкінець випускники підкинули у небо академічні шапки.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися