Зґвалтовані та вбиті педофілами діти
Україна

В Україні каструватимуть ґвалтівників дітей: чи вирішить це проблему?

14 липня 2019, 18:00
0
0
Сподобалось?
0


Мало не щодня в Україні вчиняється сексуальне насильство щодо дітей. Нерідко такі злочини закінчуються вбивством. Часто в ролі ґвалтівників виступаю найрідніші дитини. Як зупинити цю хвилю педофілії в Україні і захистити дітей від жахливої наруги?

Складається враження, що починаючи з весни цього року у педофілів сталося загострення. Чи не кожного дня поліція у різних регіонах держави звітується про все новий і новий випадок ґвалтування дітей, - пише t1.ua. 

Червень був місяцем якогось божевілля: статеві злочини відносно дітей правоохоронці фіксували щодня. Ось деякі з них: у Дніпропетровській області дідусь, 1966 року народження, розбещував свою 9-річну онуку. Львівська область: дівчину 2005 року народження розшукували протягом доби більше сотні поліцейських, на другу добу її знайшли, у 37-річного знайомого родини. Не важко здогадатися, що він чинив з цією дитиною. Умань: нелюд посеред вулиці напав на 15-річну дівчину та зґвалтував її. Уся Україна пам’ятає випадок з 11-річною Дариною Лук’яненко з Одещини, яку шукали цілих 6 днів. Її тіло знайшли в туалеті, а вбивцею виявився 22-річний місцевий мешканець.
Лише за один день - 8 липня, трапилося три звірячих зґвалтування неповнолітніх. Львівська область: 24-річний чоловік  зґвалтував неповнолітню. Миколаївська область: 24-річний зґвалтував дівчину посеред білого дня, затягнувши у кущі. Тернопільська область: чоловік, 1964 року народження, розбещував 9-річного хлопчика та 7-річну дівчинку. Вінницька область:  психічно хворий напав на дівчинку 2012 року народження і зґвалтував її рукою. У постраждалої відкрилася кровотеча. Одеса: поки жінка боролася з онкологією, над її дитиною глумився 45-річний співмешканець. Протягом тривалого часу ґвалтував її 8-річну дитину. Запоріжжя: 23-річний фотограф дитячих свят періодично ґвалтував… 2 річну дитину. Помітивши, що вона не розповіла про це матері, чоловік ще декілька разів задовільняв свою хіть. При цьому він знімав це на фото та відеокамеру. Запорізька область: 31 річний чоловік неприроднім способом зґвалтував своїх обох синів – 6-ти і 10-ти років. Цього ж дня на Дніпропетровщині затримали 25-ти річного чоловіка, який зґвалтував та вбив 13-річну Інну Дубик. Аліна Васютина з Донеччини. Їй тільки 6 років. Над маленькою жертвою насильник поглумився пів року тому і теж задушив.  Луганщина: батько 1981 року народження зґвалтував свою 5-річну доньку. І це, на жаль,  далеко не всі випадки.

Цей страшний перелік зростає щодня. Лише за пів року близько 200 дітей стали жертвам педофілів. А скільки таких, яких злочинці вбили?

«Навіть тварини не ґвалтують своїх маленьких дітей»

Вседозволеність, безкарність – основні аспекти, які призвели до описаних вище ситуацій. «Суспільство саме вирощує моральних виродків», - каже психолог Олена Звєрєва. Педофілія - це порушення статевої орієнтації, психічний розлад, один з проявів неврозу.

- Різні вседозволеності, коли є постійне збудження через порносайти, де пропагуються всі види збочень. Ніде в царині ссавців немає ґвалтування дітей батьками. Ні одна тварина не ґвалтує іншу, поки та не набула періоду статевої зрілості, лише в людей таке має місце. Після цього вмикається багато інших механізмів – садомазохізм, потім – вбивство. Суспільство направду саме вирощує і пропагує моральне каліцтво. І непокаране зло зростає», - говорить психолог.

    Олена Звєрєва наголошує на важливому моменті: не потрібно вчити дітей доброти, яка  може вартувати їй надто дорого. Приміром, піднести сумку, допомогти, врятувати котика, - ні в якому разі! Педофіли і збоченці маніпулюють дитячою добротою і довірливістю. Має бути адекватна і агресивна протидія цьому. Зараз з дітьми обов’язково потрібно проводити розмови: дітям в обов’язковому порядку потрібно розповідати про педофілів.

    - Найжахливіше моє експертне заключення було – зґвалтована дитина, якій на той час було 2,5 роки. Це було на Волині. Мама лишила доньку на сусіда, сама ж пішла по справах серед ночі. Дитинка ще навіть не вміла говорити. Я ніколи не забуду ті величезні очі, повні болю, це просто жахливо. Уявіть, навіть стояло питання закрити справу, бо нібито дитина сама себе ушкодила. Нанесла собі таке каліцтво з розривом піхви, що навіть потрібно було зашивати їй. А все тому, що у ґвалтівника було потужне лобі у правоохоронних органах. І лише коли дитині було 5 років він зізнався скоєному і йому присудили 8 років тюрми. Весь цей час він жив в тому будинку, що  і ця дитина, фактично вона щодня його бачила, - розповідає психолог.

      Таких покалічених доль - безліч. Коли дівчинка розповідає про збоченця-батька, який в п’яному стані скоїв просто неприпустимі речі. Потім протверезів, вибачився, пив, хотів вмерти, дитині було його шкода, тому вона не розповіла мамі. Але, як каже Олена Звєрєва, такі люди уже ніколи не зміняться. Бо якщо він зробив таке раз, він буде далі це робити. У нього будуть ці фантазії, у нього вже порушений імпульс-контроль, тому він знову сотворить це жахіття. Цей «досвід» змінює людину назавжди. Чи можна ідентифікувати педофіла? Найбільший ідіотизм жінок, які живуть зі співмешканцями, думати, що він так сильно любить мою дитину, більше ніж мене. Так не має бути. По-друге, не лишайте своїх дітей на чужих. Якщо це ваш статевий партнер, не засліплюйтеся ілюзіями, думайте за дітей, перестраховуйтеся. Зрештою, поставте приховані камери у квартирі.

      Чи є у педофілів є сезонні загострення? Виявляється, так. Весна-осінь, як і всі хронічні захворювання. Тобто, всі невротичні загострення мають таку характеристику, як сезонність. В періоди міжсезоння це посилюється. І от тому зараз маємо пік цього. Бо коли почалося загострення, вони не отримали лікування.

      Хімічній кастрації - бути

      Верховна Рада 11 липня ухвалила закон, який значно посилює відповідальність за зґвалтування і розбещення неповнолітніх. 247 нардепів проголосували «за» закон № 6449, який пролежав у Раді більше двох років нарешті таки ухвалили. Хімічній кастрації таки бути – без права на відмову. Усім педофілам примусово вводитимуть препарат, який пригнічуватиме до нуля сексуальний потяг. А прізвища злочинців вноситимуть в реєстр, який буде відкритим для всіх українців. Педофілам тепер загрожує тюрма до мінімальних 15 років і пожиттєвий нагляд із боку правоохоронців. Коли почнуть діяти нові надсурові норми для педофілів, поки що ніхто не знає. Підписати закон мають спікер і президент. Створювати реєстр насильників над дітьми доручать Кабміну. А як педофілів каструватимуть, докладної інструкції в законі не прописано.

      Якщо відкритий реєстр педофілів, це дійсно важливо, то чи є панацеєю хімічна кастрація? Психолог Олена Звєрєва скептично відноситься до такого методу. Тому що якщо в ґвалтівника не функціонуватиме статевий орган,психологічна проблема лишиться, він зможе і в інший спосіб ґвалтувати і мати з того задоволення.

      - Серійні вбивці, приміром, усі отримували повноцінний оргазм від вбивства. Кастрація нічого не дасть. Тюрма їх теж не міняє. Ну що за ті роки зміниться у його свідомості? Він вийде – озвірівший, осатанівший, але вже більш обачніший, він буде знати, як уникнути покарання, як замітати сліди. Зрештою, чому українці, як платники податків, мають утримувати отаку, вибачте, наволоч і годувати її?, - завершує психолог.

        Ірина Бура


        Хочете дізнаватися про головні події першими?
        Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

        Читайте також

        Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

        Ваш коментар

        Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
        Реєстрація Вхід
        Забули пароль?
        Реєстрація Вхід
        На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
        Реєстрація Вхід
        Зареєструватися