На Київщині молодик застрелився у відділку поліції
Україна

На Київщині молодик застрелився у відділку поліції

16 липня 2019, 11:50
0
0
Сподобалось?
0

В місті Ірпінь 19-річний хлопець стріляв у молоду пару, а потім вчинив самогубство. 

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Повідомлення на 102 надійшло о 22 годині про те, що на одній з вулиць міста Ірпінь чути постріли. За казаною адресою одразу прибув наряд групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група.

На місці події поліцейські з’ясували, що дівчині та хлопцю  стріляли з травматичної зброї ззаду в голову. Потерпілих шпиталізовано. На місці події вилучені гільзи. 

Працівники поліції встановили, що до скоєння замаху на умисне вбивство причетний 19-річний житель Гостомеля.

На його пошуки були орієнтовані наряди поліції. Упродовж години на одній з вулиць Гостомеля поліція затримала можливого нападника. Під час проведення поверхневого огляду працівники поліції виявили у нього предмет, схожий на пістолет.

Враховуючи небезпечну поведінку зловмисника, поліція застосувала спеціальний засіб – кайданки і доправила молодика до Ірпінського відділу поліції для складання процесуальних документів щодо затримання його в порядку ст. 208 КПК України та вилучення у нього зброї.

У приміщенні поліції чоловік невідомим способом звільнив одну руку з кайданок, потім вихопив пістолет і почав ним погрожувати правоохоронцям. Усвідомлюючи небезпеку та на підставі ст. 46 Закону України «Про Національну поліцію» поліцейські оголили табельну вогнепальну зброю.

В цей час чоловік зі зброєю в руках раптово повернув пістолет до скроні і вистрілив собі у голову. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя 19-річного чоловіка, він помер через декілька годин у лікарні.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися