У Верховну Раду проходять п’ять партій, - Національний екзит-пол
Україна

У Верховну Раду проходять п’ять партій, - Національний екзит-пол

21 липня 2019, 20:26
0
0
Сподобалось?
0

Станом на 18.00 у Верховну Раду України проходять п’ять політичних партій.

Про це свідчать оприлюднені на прес-конференції в Києві результати проекту “Національний екзит-пол 2019”, проведеного Фондом “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва, Київський міжнародний інститут соціології та Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, інформує УНІАН.

Так, за партію “Слуга народу” проголосували 43,9% виборців, за партію “Опозиційна платформа – За життя” – 11,5%, за партію “Європейська солідарність” – 8,9%, за партію “Батьківщина” – 7,6%, за партію “Голос” – 6,3% виборців.

Інші партії набрали менше прохідного бар’єра в 5%. Зокрема, за партію “Сила і честь” проголосували 4,4%, за партію “Опозиційний блок” – 3,3%, за «Партію Шарія» – 3,1%, за Радикальну партію Олега Ляшка – 2,8%, за партію “Українська стратегія Гройсмана” – 2,2%, за партію ВО “Свобода” – 2,1%.

За інших кандидатів, як свідчать дані екзит-полу, проголосували менше 2% виборців. Оновлені дані Національного екзит-полу будуть оприлюднені о 22.00.

Опитування на виході з виборчих дільниць у день голосування проводили Київський міжнародний інститут соціології, Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова і фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися