На Волині на гарячому спіймали наркоторговця
Україна

На Волині на гарячому спіймали наркоторговця

24 липня 2019, 16:21
0
0
Сподобалось?
0

У Маневичах поліція викрила 26-річного наркоторговця.

Про це повідомили у прес-службі поліції у Волині.

23 липня, співробітники кримінальної поліції Маневицького відділу поліції під час оперативної закупівлі канабісу затримали 26-річного місцевого жителя. Його помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем його проживання оперативники виявили та вилучили ще чотири паперові пакунки із  канабісом. У помешканні волинянина поліція виявила і засоби для його вживання.

«Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів.

Після оголошення затриманому підозри у вчиненні інкримінованого злочину, вирішуватиметься питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Анатолій Близнюк, начальник Маневицького відділу поліції.

Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі, із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися