Українці мають економити: які електроприлади «їдять» найбільше енергії
Актуально

Українці мають економити: які електроприлади «їдять» найбільше енергії

19 квітня, 12:10

В Україні очікується запровадження відключень електроенергії. І хоча поки що йдеться лише про промисловість, енергетики не виключають, що влітку обмежувати подачу світла доведеться і звичайним українцям.

Загибель помічника Залужного: офіцер, який подарував гранати, постане перед судом
Резонанс

Загибель помічника Залужного: офіцер, який подарував гранати, постане перед судом

19 квітня, 10:15

Працівники Державного бюро розслідувань передали до суду провадження щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати колезі Геннадію Частякову, що призвело до загибелі останнього.

На Волині біля красунь-магнолій фотографується пів села
Життєва історія

На Волині біля красунь-магнолій фотографується пів села

19 квітня, 10:00

Нинішньої весни як ніколи рано зацвіли мої чотири магнолії: вже на початку квітня спочатку несміливо – видно, переживали, чи не подують холодні вітри. Та через якийсь день-другий вибухнули цілим морем біло-рожевих і незвичайних бордових величезних квітів. Краса неймовірна!

Стародавні автентичні святкові рецепти з Волині: кулінарна мандрівка
Історія

Стародавні автентичні святкові рецепти з Волині: кулінарна мандрівка

18 квітня, 13:24

Волинь — край у серці королівства Руського, на шляху поміж трьох столиць — Києва, Вільно та Кракова. Багаті ліси, щедрі ріки й таємничі болота поліської частини цих територій, сформували особливий смак волинської кухні.

Які виплати отримують люди без стажу
Актуально

Які виплати отримують люди без стажу

18 квітня, 11:33

Українські громадяни, які не змогли набути страхового стажу, отримують від держави тимчасову соціальну допомогу в розмірі 2 361 гривня. При цьому отримати виплату до 65 років не можна.

Фунчоза з куркою та овочами: популярний рецепт
Рецепт

Фунчоза з куркою та овочами: популярний рецепт

18 квітня, 11:12

Фунчоза – традиційна страва азійської кухні, яку ще називають скляною локшиною. Вона не розварюється, а після приготування стає прозорою, наче скляні нитки, але водночас м'якою.