Петро Опанасюк
Україна

«Ми думали, що він – Господь»: як людей затягують у секту

29 липня 2019, 21:56
2
0
Сподобалось?
0

У Рівному під виглядом історичного гуртка діє секта.

Потрапити у секту може кожен, потрібно знайти лише підхід. Одним обіцяють панацею від усіх хвороб, іншим пророкують блискучий успіх у бізнесі чи кар’єрі, а декого заманюють розповідями про Бога і істинний шлях до нього. Але за все потрібно платити і в сектах ціна надзвичайно висока, - йдеться в сюжеті Надзвичайних новин.

Наталія Бородкіна вірила що Петро Опанасюк (головний секти) - сам Господь-Бог і була готова виконати будь-яку його забаганку.

"Все, що він казав, ми робили. Бо ж це Господь і ми мали підкорятися Господу", - каже вона.Прихожани Опанасюка втрачали не лише все своє майно, а й життя. Шокуючі деталі - у сюжеті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Волинянин
    Волинянин

    Брехня! Суцільна брехня! Чому? Читайте і дивіться це: - Інтерв’ю голови Українського Товариства охорони пам’яток історії і культури Рівненської області кореспонденту газети “Рівне вечірнє”, яке пов’язане з наклепами Анатолія Ясковця стосовно діяльності Товариства та намаганнями зруйнувати саме Товариство - http://rodovid.rv.ua/sergiy-leychuk-tovaristvo-a-ne-sekta/ - авантюрний виступ Анатолія Ясковця на "Битві екстрасенсів" - https://www.facebook.com/100042922041060/videos/113935806713820/?id=100042922041060

    23 листопада 2019, 15:38
    Відповісти
  • Артем
    Артем

    А для чого вони православних Дідухів ставлять? Сам бачив - http://rodovid.rv.ua/svyatvechir-u-rivnomu-na-golovniy-ploshhi-postav-velichniy-diduh/

    9 січня 2020, 18:50
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися